LUCEVIĆ NAJBOLJI RETORIČAR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beranac, Asmir Lucević, najbolji je retoričar XVIII generacije polaznika Škole retorike, prvog akreditovanog programa te vrste u Crnoj Gori, kroz čiji program je do sada prošlo preko 400 polaznika.

“Polaznici su na svečanosti upriličenoj povodom dodjele diploma, pred zainteresovanom javnošću govorili neke od najpoznatijih svjetskih govora, zatim i sopstvene govore koje su pripremali tokom pohađanja Škole, kao i govore na stranim jezicima. Ja sam na završnoj večeri govorio ”O objavi američke nezavisnosti” autora Džon Adams” kazao je Lucević koji je za najboljeg retoričara proglašen izborom samih učesnika kursa.

XVIII generacija Škole retorike

Škola retorike osmišljena je sa ciljem da polaznicima pruži teorijska znanja iz oblasti retorike, kao i da im omogući ovladavanje vještinama dobrog govora, debatovanja i pregovaranja. Predavač na XVIII Školi bio je magistar retorike Ivan Radević.

Asmir Lucević diplomirao je na Gazi Univerzitetu- Fakultet za Ekonomiju i Administrativne nauke u Ankari, a trenutno je zaposlen u Kancelariji za trgovinske odnose u Ambasadi Republike Turske u Podgorici.

Milena Bubanja Obradović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BERANE

PROČITAJTE JOŠ:

Share.

About Author

Leave A Reply