KMF OFK “BERANE”: GOLEADA NA PRVOJ ZVANIČNOJ UTAKMICI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Klub malog fudbala OFK „Berane“ večeras je odigrao prvu zvaničnu utakmicu u svom gradu. U meču drugog kola Prve futsal lige Crne Gore, Beranci su igrali neriješeno 5:5 protiv Brskova iz Mojkovca.

Prvi gol za beranski tim, u novoj sportskoj dvorani, postigao je Vaso Dubak iz penala. Dubak se još jednom upisao u strijelce, a golove za Berance postigli su i Miljan Lutovac, Aleksandar Bojović i Ivan Asanović.

Aleksandar Bojović, u izjavi za naš portal, kazao je da im se ostvario san da igraju u Beranama, pred svojom publikom.

„Naša ekipa je mlada i prvi put igramo pred mnogobrojnom publikom koja je napravila fenomenalnu atmosferu. U prethodnoj sezoni, kada bi igrali kao domaćini ili gosti, najviše je bilo nekoliko desetina gledalaca, pa nam treba malo vremena da se na sve ovo priviknemo. Posebno mi je prijao pozdrav koji su nam navijači uputili na kraju utakmice, iako smo remizirali“, naglasio je on.

Bojović je istakao da je zadovoljan rezultatom obzirom da su igrali protiv ekipe koja je prošlogodišnji finalista prvenstva.

„U ovoj utakmici, kao i u mečevima sa Titogradom i Nikšićem stvorili smo mnogo prilika, ali nismo bili toliko efikasni. Vjerujem da ćemo pružati još bolje partije u nastavku sezone“, rekao je on.

Bojović je naglasio da njegova ekipa ima kvalitet i da im je cilj plasman u plej-of prvenstva.

KMF OFK „Berane“ nakon dva kola ima skor od jedne pobjede i remija.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply