OTVOREN TURNIR “DANI FUDBALA BERANE 2019”, DANAS PRVE TAKMIČARSKE UTAKMICE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na Tradicionalnom turniru u malom fudbalu “Dani fudbala Berane 2019”, koji organizuju Opština Berane i Sportski centar, učestvuje 13 ekipa raspoređenih u tri grupe.

Pandora, Kafanica, Čantrić – Polimlje, Caffe bar Evropa i Lozna nastupiće u grupi A, u kojoj se nalazi najviše ekipa. Rivali u grupi B su Igma Andrijevica, Šampion – Pule Veljić, SNP OO Berane i Admiral, dok grupu C čine Komision Vuk – Pab Tag, Balon Hala, Caffe bar Casual i Babino.

U drugu fazu turnira plasiraće se tri ekipe iz grupe A i po dva tima iz grupa B i C, kao i bolji od trećeplasiranih iz ove dvije grupe.

Prva takmičarska utakmica između Pandore i Lozne biće odigrana danas, u 17 časova na Stadionu malih sportova. Nakon njih, u 18 časova sastaju se Igma Andrijevica i Admiral, a sat kasnije snage će odmjeriti Kafanica i Caffe bar Evropa. U 20 časova na teren će izaći Balon hala i Caffe bar Casual, dok u 21 čas dnevni program zatvaraju Komision Vuk – Pab Tag i Babino. 

Utakmice turnira će biti igrane na Stadionu malih sportova, dok će se u slučaju loših vremenskih prilika igrati u dvorani.

Nagradni fond turnira „Dani fudbala Berane 2019“ iznosi 3000 eura. Za prvo mjesto predviđena je nagrada od 1800 eura, za drugo 800 i treće 400 eura.

KMF OFK “BERANE” U REVIJALNOJ UTAKMICI BOLJI OD VETERANA

Turnir je juče otvoren revijalnom utakmicom između KMF OFK „Berane“ i veterana malog fudbala, koja je odigrana u Sportskoj dvorani.

U ovom susretu slavio je beranski prvoligaš i šampion MOSI – KMF OFK „Berane“, rezultatom 5:3 (2:1). Dva gola za pobjedničku ekipu postigao je Đuro Milanović, dok su po jedan gol postigli Vojislav Bojović, Lazar Ćulafić i Ivan Asanović. Na drugoj strani, kod veterana, dvostruki strijelac bio je Zoran Nišavić a u strijelce se upisao i Aleksandar Bojović.

KMF OFK „Berane“: Igor Asanović, Lazar Ćulafić, Ivan Asanović, Vojislav Bojović, Miljan Lutovac, Đuro Milanović, Nikola Ćojbašić, Nemanja Novović, Miloš Radunović i Bojan Jokanović.

Veterani: Vladan Kuč, Rajko Dabetić, Aleksandar Bojović, Zoran Nišavić, Nikola Tmušić i Čedo Kuč.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply