VELIKI MOTO SPEKTAKL U BERANAMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ljubitelje vrelih guma i dvotočkaša u naredna tri dana očekuje pravi spektakl, IV moto skup u organizaciji  kluba “Sokolovi”, a pod pokroviteljstvom opštine Berane.

“Svi posjetioci imaće priliku da uživaju u dobroj muzici, hladnom pivu i odličnom druženju. U petak nastupaju rok grupe “Krugovi u žitu” i  “Supermensi”, dok će drugog dana nastupiti jedan od najaktivnijih regionalnih rok sastava današnjice “Ničim izazvan” i crnogorski rok muzičar Isak Šabanović. Obje večeri svojim setom će dodatno zagrijati atmosferu DJ Raca“, najavio je član ovog moto kluba Marko Popović.

Moto-klub “Sokolovi” postoji već pet godina, a bro­ji oko 30 čla­no­va koji organizuju veliki broj hu­ma­ni­tar­nih ak­ci­ja kako bi pomogli najugroženijima.

“Humanitarni rad jako je važan za naš klub. Nastojimo da pomognemo najugroženijima, naročito djeci. Iza nas je veliki broj akcija, ali najveću humaritarnu akciju or­ga­ni­zo­vali smo prije četiri go­di­ne kako bi prikupili pomoć za poplavljena poručija u Srbiji i BiH, kao i donatorsko veče, na kom je prikupljeno oko 50 hiljada eura za izgradnju kuće devetočlanoj porodici samohrane majke Nermine Ledinić iz Rožaja”, podsetio je on.

U subotu veče, kako je Popović najavio, neće faliti senzacija jer će biti ispaljen vatromet koji su za ovogodišnju Motorijadu obezbijedili uz podršku preduzeća “Vatrometi Vuković” iz Podgorice.

Share.

About Author

Leave A Reply