SKRAĆENO RADNO VRIJEME OPŠTINE, CALL CENTAR DOSTUPAN 24 SATA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Građanski biro opštine Berane – šalteri (prijem zahtjeva, naplata poreza, taksi…) i matična služba će raditi za stranke od devet do 12 sati, dok će druge službe, sekretarijati i direkcije organizovati rad od sedam do 12 sati, putem dežurstava. Služba predsjednika će raditi puno radno vrijeme, od sedam do 15 časova.

U skladu sa naredbama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Vlade Crne Gore za suzbijanje epidemije virusa korona, svi organi i službe Opštine Berane preporučuju građanima da se do daljnjeg komunikacija obavlja putem mejla, telefona ili pošte.

Sve informacije građani mogu dobiti putem besplatnog broja telefona 080/051-051 ili na broj mobilnog 068/896-983, a mogu se obratiti i putem mejla: opstinaberane@t-com.me.

Podsjećanja radi, Volonterski dostavni servis Opštine Berane počeo je sa radom 23. marta i funkcionisaće sve dok bude aktuelna epidemiološka situacija.

Pravo na dostavu osnovnih životnih namirnica, ljekova i higijenskih sredstava imaju građani iz rizične grupe – samohrane osobe starije od 65 godina, hronični bolesnici i nemoćne osobe.

Dostava će biti vršena svakog dana izuzev nedjelje, ali će telefonski centar raditi za građane 24 sata.

Brojevi telefona su 080/051-051 (besplatan broj) i 068/896-983 (broj mobilnog). Od ponedjeljka do petka oba broja su u funkciji, dok je subotom i nedjeljom za pozive dostupan navedeni broj mobilnog telefona.

Share.

About Author

Leave A Reply