RAZGOVARANO O DALJOJ REALIZACIJI INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA U BERANAMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Direktor Uprave javnih radova, Boro Lučić razgovarao je danas sa predstavnicima opština Berane i Andrijevica, u cilju dogovaranja daljih aktivnosti na realizaciji infrastrukturnih projekata u tim gradovima.

Sa delegacijom Opštine Berane, predvođenom menadžerom Vladimirom Đakovićem i savjetnikom Darkom Stojanovićem, razgovarano je, između ostalog, o izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ulaganju u putnu infrastrukturu, izgradnji reciklažnog dvorišta sa sortirnicom, stočne pijace, CITES centra i novog groblja, prenosi Mina.

Iz Uprave javnih radova je saopšteno da je dogovoreno da u narednom periodu budu preduzeti svi neophodni koraci, u cilju intenzivnijeg razvoja komunalne i saobraćajne infrastrukture na teritoriji beranske opštine.

Predsjednik Opštine Andrijevica i njen menadžer, Željko Ćulafić i Miloš Čukić, informisali su rukovodstvo Uprave javnih radova o značaju daljih ulaganja u lokalnu infrastrukturu.

Oni su kazali da Uprava javnih radova ima značajnu ulogu u razvoju ruralnih područja, posebno ističući potrebu za daljom izgradnjom putne infrastrukture u andrijevičkoj opštini.

Share.

About Author

Leave A Reply