POKUŠAJ UBISTVA ZBOG SVAĐE OKO MEĐE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dugogodišnja svađa oko zemljišne međe između porodica Adrović i Zekić u beranskom naselju Hareme, sinoć se završila umalo kobno po Alisa Adrovića, koji je više puta izboden nožem.

Njega su, kako je rekao, sinoć oko dvadeset časova na kućnom pragu napali prve komšije Miljan Zekić i njegov brat A.Z. i brutalno pretukli, uz upotrebu noža.

„Prešli su u naš porodični posjed i napali me na vratima kuće“ – tvrdi Adrović.

On je zbrinut u beranskoj Opštoj bolnici, ali je jutros, zbog situacije u ovoj bolnici, koja je kovid centar za sjever Crne Gore, pušten kući gdje će ga ljekari svakodnevno obilaziti.

Adrović je rekao da ima desetak rana od noža, od kojih su najozbiljnije dvije, jedna na vratu u blizini arterije, i druga u stomak, pored pankreasa.

„Na vratu mi je ubodna rana, odmah pored glavne arterije“ – rekao je Adrović.

Radiju Berane su iz policije zvanično potvrdili da je u naselju Hareme došlo do, kako su kazali, „eskalacije dugogodišnje komšijske svađe i upotrebe noža“.

„Miljan Zekić je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično djelo ubistvo u pokušaju, proslijeđen u Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju. Određeno mu je zadržavanje“ – rečeno je iz beranske policije.

Istragu slučaja preuzeo je Viši državni tužilac, koji je već počeo saslušanje svih ostalih aktera sinoćnjeg nemilog događaja.

Tufik Softić

Share.

About Author

Leave A Reply