OVA BAKICA OBOŽAVA VIDEO IGRICE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veliki broj osoba voli da igra online video igre ali u tu grupu teško nekako možemo uklopiti bake. One su te koje su zadužene za najbolje kolače, zimnicu i za čuvanje unuka.

Međutim, iste te bake mogu biti dobri igrači video igrica – gejmeri- žestoki protivnici u svijetu online video igara, a najbolji dokaz toga je Širli Kari. Ova bakica je najstarija gejmerka na svetu, a proslavila se nakon što je na Jutjubu objavila video na kojem je pokazala kako igra popularnu igricu “Skyrim”. Skoro preko noći, njen inboks je bio preplavljen porukama, a njen video ubrzo je postao viralan.

Tolika pažnja u početku ju je uplašila, ali nakon početnog šoka i iznenađenja zbog tolike popularnosti, sjela je za računar, otvorila sve mejlove (bilo ih je oko 11000) koje je primila i započela je sa odgovaranjem.

“Kada sam shvatila kakve komentare dobijam, postalo mi je sve vrlo zabavno. Neki od njih bili su stvarno dirljivi, a kako je vrijeme prolazilo i kako sam nastavila da primam pozitivne komentare od istih ljudi počela sam i da se vezujem za njih. Neki od tih komentara su me stvarno rasplakali, a neki su bili toliko smiješni da sam se danima smijala. Svi su bili tako slatki prema meni!”. rekla je Širli. 

Iako nije želela svu tu pažnju, pridružila se Jutjubu kako bi pratila razne gejmerske kanale koji su je zanimali. Vitalna vremešna bakica Širli video igrama je počela da se bavi u svojim devedesetim, a ukus u odabiru igrica joj je besprekoran! Ona Igra razne igrice poput: “Ark: Survival Evolved”, “Fallout 4“ i “No Man’s Sky” Pre njene instant slave, provodila je dane isčitavajući naučno-fantastične romane, a danas dane većinom provodi igrajući online video igre.

Share.

About Author

Leave A Reply