MUŠKARCI OTKRILI KAKO ZNAJU DA SU SE ZALJUBILI!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Muška ili ženska zaljubljenost nije ista, zato smo pokušali da otkrijemo kako momci prepoznaju da su počeli da vole svoju djevojku.

U dvadesetima se frajeri zaljubljuju na svakom koraku ili glume da su zaljubljeni kako bi se “dokopali” seksa. Nas je ipak zanimalo u kojem trenutku i po kojim znakovima shvate da su #crazyinlove. Šest hrabrih momaka je podijelilo sa nama svoja iskustva. Mi smo se iskreno razniježili koliko su slatki i iskreni bili, a vjerujemo da ćete i vi. 

“Već pet godina svaki petak igram Playstation s drugovima. Jedino smrtne slučajeve i poslovna putovanja prihvatamo kao izgovor za nedolazak. Svaka moja djevojka je znala da je taj dan u nedjelji rezerviran za ekipu i s tim se pomirila. A onda sam upoznao nju i toliko se zaljubio da sam preskočio dva petka. Prijatelji su se ozbiljno zabrinuli za mene ali eto, danas smo u srećnom braku. Petak? Pa sad igram svaki drugi, to je bio naš zajednički kompromis” – Marko, 29.

“Kad njezino ime pokušavam da ubacim u bilo koji razgovor. Tipa, juče ti je došao vodoinstalater? Ma daj, i brat moje Ane ima prijatelja koji je isto vodoinstalater. Ili… vidi kako je danas nebo plavo, takve su iste nijanse i Anine oči. Kad to krene, onda znam da sam “reš pečen” – Filip, 21.

“Kad mi nije teško da se dopisujem satima i … a u normalnim okolnostima to duboko prezirem” – Janko, 25.

“Kad poželim da je upoznam s roditeljima ili mogu da se zamislim s njom u braku. Što se dosad još nikad nije desilo” – Mario, 32.

“Kad osjetim ljubomoru zbog gluposti. Tad znam da mi je jako stalo” – Ivan, 18.

“Kad imam potrebu da isplaniram zajedničke vikende i kad ne mogu da prestanem da mislim o njoj” – Vid, 28.

Izvor: cosmopolitan.rs

Share.

About Author

Leave A Reply