LEXINGTON BAND ZA DAN OPŠTINE BERANE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Turistička organizacija Berane i ove godine, povodom 21. jula, Dana opštine, u glavnoj gradskoj ulici, organizuje koncert na kom će nastupiti Lexington band. Početak koncerta je zakazan za 21 čas a prije svirke popularne beogradske grupe, publiku će zabavljati lokalni pop – rok muzičari Petar Dević i Novo Brakočević.

Direktor Turističke organizacije Berane, Ivan Radević, je kazao da je ovaj koncert samo jedan u nizu događaja u okviru 40. jubilarne manifestacije „Beransko kulturno ljeto“, koja je počela 1. jula i trajaće do 6. avgusta.

“Koncert u glavnoj ulici, godinama unazad, okuplja desetine hiljada posjetilaca iz Berana i susjednih gradova, tako da smo sigurni da će tako biti i ovaj put”, dodao je Radević.

On je istakao da je koncert Lexington band-a, na neki način, uvertira za još jedan muzički događaj u organizaciji TO Berane, na kojem će biti zastupljen potpuno drugačiji zvuk. Riječ je o šestom izdanju festivala Thunder fest, koji će biti održan 26. i 27. jula na beranskom aerodromu, a na kojem će, kako je naveo, nastupiti velike zvijezde elektronske i hip hop scene.

Pokrovitelj ovog muzičkog događaja je Opština Berane.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply