BERANKE U POLUFINALU PLAY OFF-a

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ženski odbojkaški klub “Ivangrad 2011” u polufinalu play off-a Druge lige igraće sa ekipom Budućnosti, dok su drugi par “Albatros” i “Luka Bar 2”, odlučeno je na žrijebu u Podgorici.

Prva utakmica između Beranki i Podgoričanki biće odigrana u subotu, u beranskom Sportskom centru, sa početkom u 15 časova.

Trener ŽRK “Ivangrad 2011”, Milovan Vešović kazao je da će ekipa dati sve od sebe kako bi pružila što bolju igru i otpor znatno starijim i iskusnijim gošćama.

“Naša ekipa je mlada, najstarija igračica je 2001. godište i tek drugi put se takmičimo u ovoj ligi. U sastavu Budućnosti, koji se do nedavno uspješno takmičio u Prvoj ligi, igra nekoliko reprezentativki Crne Gore”, dodao je on.

Druga utakmica, kako je Vešović najavio, će biti odigrana u Podgorici, a u slučaju da ekipe imaju isti broj bodava igraće se zlatni set do 15 poena.

“Bolji tim iz oba duela igraće u finalu, u Baru ili Herceg Novom, a šampion i drugoplasirani tim izboriće plasman u Prvu ligu”, naglasio je Vešović.

Ligaški dio takmičenja je podijeljen u tri grupe u kojima su timovi iz sjeverne, centralne i južne regije. Beranke su takmičenje u grupi A, u kojoj su još bili “Ibar” i “Grebaje” završile na prvom mjestu sa maksimalnim učinkom iz 12 utakmica. Njihov protivnik u polufinalu je sa istim skorom završio nastup u grupi C.

Andrija Turčinović

PROČITAJTE JOŠ:

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply