BERANE JOŠ JEDNOM UZ NIKOLINU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Humanitarni koncert pod sloganom “Vaše malo njoj znači mnogo” za prikupljanje pomoći Nikolini Baltić iz Mojkovca, biće održan 20. marta u dvorani Sportskog centra u Beranama.

Boris Vlahović, organizator koncerta kazao je da ovo nije prvi koncert koji je organizovao i da je jedan je već održan u Podgorici.

“Ovo je moj drugi pokušaj da pomognem Nikolini, kojoj je potrebna naša pomoć. Razlog zašto sam se odlučio da koncert bude u Beranama je jer poznajem ljude iz ovog kraja, ponosan sam na njihovu dobrotu i humanost. Ali pored Beranaca i Beranki, ovo je poziv svim humanim ljudima, dobre volje iz okolnih gradova, da dođu da nam pomognu da sakupimo novac. A što se muzičke ekipe tiče, mislim da neće zažaliti”, objasnio je Vlahović.

Na koncertu za malu Nikolinu, nastupiće Rajo Simonović, Dijana Mojisilović, Stefan Đukanović, Dražen Baković, Padrino bend, Vučko Belojević, Igor Konatar, Ivan Jokić, Igor Šoškić, Velsan Zulović, Maja Savić i Sejo Skenderović.

Osmogodišnja djevojčica, koja se bori sa tumorom, pokrenula je crnogorsku javnost i probudila humanost među ljudima. Širom zemlje organizovani su brojni humanitarni koncerti i razne akcije, kako bi se sakupila sredstva za njenu operaciju. Do sada je sakupljeno 19.000, a za njeno liječenje je potrebno 26.000 eura.

Boris Vlahović organizovao je mnoge humanitarne koncerte i pokretao akcije za štićenike Dječijeg doma u Bijeloj i djecu sa autizmom. Gostujući u Jutarnjem programu otkrio nam je da ga je Nikolinin pogled, vedrina, razigranost i volja za životom, uprkos opakoj bolesti, navela da da svoj doprinos u prikupljanju neophodnih novčanih sredstava.

“Nikolina je sinoć otišla na kliniku u Beogradu u kojoj će biti obavljena operacija. Kada sam je pratio kazala mi je da jedva čeka da se vrati da organizujemo žurku koju sam joj obećao”, dodao je Vlahović.

Kako je on kazao neće stati na ovome, već će uskoro organizovati koncert za Beranca Brana Kikovića, kome je potrebna transplatacija bubrega, ali i korisnike Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Slađana Piper/ Mirka Dević

PROČITAJTE JOŠ:


BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply