ZLATNE LAVICE: “AGAPE ESCAPE” ZA SAVRŠEN BIJEG

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Agape Escape je priča o snovima koji se ostvaruju i o prijateljstvu koje se savršeno uklapa u takve snove, kažu za svoj neobično kreativan poduhvat, zalatne lavice Sonja Barjaktarović, Marija Jovanović i Sanela Knezović .

Nakon svih rukometnih uspjeha, njih tri su odlučile da se povuku iz sporta i daju sebi malo oduška i prilike da putuju isključivo iz uživanja, upravo to ih je motivisalo da se upuste u avanturu preuređivanja kombija u kamper vanove kojima će turistima omogućiti da Crnu Goru dožive iz drugačijeg ugla.

Agape escape

“Uprkos činjenici da nas je spojio rukomet, volimo da kažemo da bi se to svakako nekad i negdje desilo sluteći po tome koliko smo uigran tim. Dijeleći loptu, dres i ljepotu igre doživjele smo neke od najboljih trenutaka u našim životima, ali toliko toga imamo da proživimo i toliko mjesta na koje ćemo zajedno pobjeći. Agape Escape je posebna vrsta ljubavi koja nas je dodatno povezala i zadržala nas na nekom potpuno novom terenu za igru i to iskustvo želimo da podijelimo “, objašnjava naša proslavljena rukometašica Sonja Barjaktarović za Radio Berane.

Sa jednog od zajedničkih putovanja

Sanela, Sonja i Marija za sebe kažu da su prilično jednostavne žene koje su pomiješele svoje živote na neki poseban način dijeleći ljubav, radost, uživanje pa i tugu.

” Nakon uspješne sportske karijere i ostvarivanja snova koje svaki sportista ima, odlučile smo da pivotiramo u svom životu u pravcu još većih snova- a to je ispunjavanja života sa iskustvom u kojem ne postoji mogućnost da izgubimo i jednu utakmicu. Zajedno smo kući su donijele Olimpijsko srebro, zlato sa Evropskom prvenstva i mnogo zlatnih medalja sa nacionalnih prvenstava i kupova osvojenih tokom godina dok smo igrale u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji, Rusiji, Francuskoj, Mađarskoj i Turskoj. Iskustva iz ovih zemalja samo su u nama probudile ljubav za drugim mjestima koje želimo posjetiti i izazvale želju da se ne zaustavljaju u avanturi koju smo započele prije mnogo godina” dodala je ona.

Agape escape kamperi, jedinstvena su turistička ponuda u Crnoj Gori, a kako kažu ove energične djevojke to je samo početak priče koja ima nastavak.

Milena Bubanja Obradović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply