ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: NOVA PJESMA U SUSRET HILJADITOM KONCERTU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Željko Joksimović zakazao je hiljaditi koncert, 16. juna, na beogradskom stadionu Tašmajdan.

U susret hiljaditom koncertu popularni pjevač, kompozitor i muzičar predstavio je na Radiju S novu pjesmu. Upravo ova radio-stanica bila je zadužena za video produkciju spota za numeru „Ponelo me“. Autor teksta je Aleksandra Milutinović, a Željko je napisao muziku i aranžman.

Joksimović je na Prvoj televiziji, govoreći o novoj pjesmi, rekao da se trudio sa svojim timom da publici prenese poruku događaja koji se navodi u tekstu, i da se nada da su u tome uspjeli. Dodao je da njega dobra muzika i pozitivna energija uvijek ponesu. A, da se ne dešava baš svaki dan da nekog od nas može da ponese ono što nam se dešava. Ipak, tu su ti presedani, a kad se desi – onda nastane i jedna ovakva pjesma.

Kroz brzi ritam, koji poziva na igru, pjevač je poručio „Sve je ostalo za nama, i ključ i soba hotelska, zgužvano srce“. Po mišljenju mnogih, „Ponelo me“ će da postane pravi ljetnji hit i slušaće se još dugo, dugo.

“Mislim da je nova pjesma odlična uvertira za prestojeći jubilarni hiljaditi koncert. Njega posvećujem mojoj najboljoj publici na svijetu, koja je uz mene tokom cijele karijere. Ja inače nikada nisam obilježavao neke jubileje u svojoj karijeri. Ipak, evo hiljaditi sam nekako naznačio. Svaki koncert koji sam do sada održao bio mi je poseban”, rekao je Joksimović.

Izvor: antrfile.com

Share.

About Author

Leave A Reply