ZBOG KORONE U NOVE PODUHVATE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Pandemija koja nas je zadesila je otežala i usporila posao kojim sam se do sada bavila, obzirom da sam neko ko ima puno energije i daje sebe maksimalno u svemu što radi, nisam mogla da sedim i da čekam neke bolje dane” kazala je Ivana Pantović vlasnica gift shop radnje “Imam ideju”, koja već par godina unazad gradi karijeru i kao dekoraterska svih vrsta proslava.

Upravo činjenica da su proslave i slavlja, kao i ostala okupljanja, zabranjena zbog situacije izazvane korona virusom, Ivanu je motivisala da počne da izrađuje pomaće čokolade.

“Došla sam do ideje da pravim domaće čokolade. Nešto što niko ne radi kod nas, potpuno originalno i drugačije. I mislim da sam uspela u tome. Zagolicala sam sugradjanima mastu, jer prvi primerci su svi prodati. I već se traže novi ukusi. Meni se sve ovo sa čokoladama dopada i mislim da je Berane samo početak. Već sam u pregovorima sa ljudima sa juga oko slanja istih ali ne bih sve otkrivala” priča ona o svom novom poslovnom poduhvatu.

Njena gift shop radnja “Imam ideju” već nekoliko godina unazad slovi za mjesto gdje možete naći sve što je potrebno da svoje važne trenutke učinite posebnim.

Milena Bubanja Obradović

Share.

About Author

Leave A Reply