ZAKAZANA JAVNA RASPRAVA O KUĆNOM REDU U STAMBENIM ZGRADAMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama počinje u ponedjeljak, 11. februara i trajaće do četvrtka, 14. februara.

Prva u nizu javnih rasprava biće održana u ponedjeljak, kada će predloge i sugestije na pomenuti Nacrt Odluke davati predstavnici političkih partija i drugi zainteresovani subjekti.

U utorak, u javnu raspravu se mogu uključiti predstavnici nevladinih organizacija, a u srijedu pravna lica i preduzetnici.

Nacrt Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama u četvrtak će se naći pred predstavnicima mjesnih zajednica i zainteresovanim građanima.

Sve javne rasprave će biti održane u Maloj sali opštine Berane, sa početkom u 12 časova.

Javnu raspravu organizuje Sekretarijat za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine opštine Berane.

Sve primjedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti Sekretarijatu za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine opštine Berane, ulica IV Crnogorske br.1 Berane, putem pošte ili na E-mail adresu stambeno@berane.co.me

Uvid u materijal može se izvršiti u kancelariji broj 16 Sekretarijata za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine, svakog radnog dana u periodu od 12h do 14h, tokom trajanja javne rasprave.

Nacrt Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama pogledajte ovdje.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply