VRIJEDNA SPORTSKA OPREMA URUČENA DNEVNOM CENTRU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Opština Berane i Sekretarijat za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO uručili su danas vrijednu sportsku opremu Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Donaciju, koja se sastoji od stola za stoni tenis i propratne opreme, dvije košarkaške i jedne fudbalske lopte, uručio je sekretar za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Goran Folić, koji je za naš portal kazao da je namjera lokalne uprave stvaranje još boljih uslova za bavljenje sportom korisnika usluga Dnevnog centra.

On je najavio da će i u narednom periodu, kroz donacije, nastojati da za korisnike Dnevnog centra obezbijede još sportskih rekvizita čime bi obogatili sadržaje tokom njihovog boravka u ovoj ustanovi.

Direktor Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Miloš Brakočević, zahvalio se na vrijednoj donaciji i kazao da je lokalna uprava još jednom pokazala da brine o potrebama korisnika ove ustanove.

Krajem 2017. godine, kroz projekat „Adaptacija dječijeg park-igrališta za Dnevni centar u Beranama“, ova ustanova je dobila novi kutak za igranje za njihovu djecu.

Projekat je realizovan u okviru poziva za raspodjelu sredstava od igara na sreću. Vrijednost projekta, koji su pripremili  JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Berane i Opština Berane, je  22.000 eura.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply