VRIJEDNA DONACIJA CKB-a BERANSKOM DOMU ZDRAVLJA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Crnogorska komercijalna banka donirala je Domu zdravlja Berane savremen laboratorijski aparat koji će se koristiti prilikom analiza u novoopremljenoj mikrobiološkoj laboratoriji ove zdravstvene ustanove.

„Ovo nije prvi put da Crnogorska komercijalna banka, kao društveno odgovorna kompanija podrži naše projekte, na čemu smo im jako zahvalni“, kazala je dr Zuhra Hadrović, direktorka Doma zdravlja Berane, dodajući da je aparat koji je doniran laboratorijski destilator kapaciteta 8 litara, marke NUVE, vrijednosti 2.200 eura.  

Milorad Barjaktarović, direktor Crnogorske komercijalne banke Filijale Berane, kazao je da su se rado odazvali pozivu za donaciju.

„Crnogorska komercijalna banka je podržala potrebu beranskog Doma zdravlja za nabavku laboratorijskog destilatora  kako bi se poboljšao kvalitet zdravstvene zaštite koji pruža ova ustanova. I u narednom periodu ćemo podržati slične projekte“, dodao je Barjaktarović.

U znak zahvalnosti za vrijednu donaciju, a u ime korisnika usluga i zaposlenih u Domu zdravlja Berane, dr Hadrović je direktoru beranske filijale Crnogorske komercijalne banke, uručila priznanje za doprinos u unaprijeđenju zdravstvene zaštite.

Foto: Dom zdravlja

Mikrobiološka laboratorija Doma zdravlja Berane koja pruža usluge građanima opština Berane, Rožaje, Andrijevica, Petnjica, Plav i Gusinje, nedavno je preseljena u novoizgrađeni objekat i u potpunosti je opremljena novom medicinskom opremom.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply