Učestala pojava odrona

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U većem dijelu zemlje saobraća se uz povoljne uslove za vožnju.Na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalija je pojava sitnijih odrona.Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu vremenskim i saobraćajnim uslovima..

Do 01.09.2020 godine na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka zbog izvodjenja bušačko minerskih radova dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 09.00 do 11.00 i od 14,00 do 16.00 sati.

Od   10.08.2020 do 10.09.2020 godine zbog rekonstrukcije magistralnog puta Pljevlja-Ranče doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 09.00  do 11.00 i od 13.00 do 15.00 sati.

Na putnom pravcu Dinoša-Cijevna Zatrijebačka saobraćaj će se obustavljati u terminu od 08.00 do 16.00 sati zbog izvodjenja bušačko minerskih i asfalterskih radova.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-TivatL zbog izvodjenja radova na priključenju opštine Herceg Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi i do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad-Podgorica, dionica Komanski most-skretanje za Bandiće zbog izvodjenja radova na iskopu materijala došlo je  do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi i do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta..

Na regionalnom putu Krstac-Ivanova Korita, na dionici Medjuvršje-Ivanova Korita  doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Do završetka radova ,na rekonstrukciji  puta Lubnice – Jelovica odobrava se obustava režima saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 2 sata u terminu od 07.00  do 17.00 sati.

Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23 Cerovice-Rogami dionica Rogami –Spuž  promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.Dana 13.08.2020 i 14.08.2020 godine zbog izvodjenja asfalterskih radova doći će do totalne obustave saobraćaja  u terminu od 09.00 do 14.00 sati na ovom putnom pravcu.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izvodjenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Do završetka radova odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije zbog izvodjenja radova na izgradnji kružne raskrsnice kod Doma Vojske i kod skretanja za Gradiošnicu na mag.putu M- 11 dionica Lepetani-Tivat..

“Ulazak putnika u Crnu Goru iz Bosne i Hercegovine za vrijeme važenja mjere ulaska uz obavezni PCR,ELISA ILI ECLIA  test neće biti moguć preko graničnih prelaza Šćepan Polje – Hum, na putnom pravcu Plužine – Foča i Meteljka – Metaljka na putnom pravcu Pljevlja – Čajniče”.

Zbog povećanja broja aktivnih slučajeva infekcije u Rožajama zatvara se granični prelaz Vuče-Godovo na putnom pravcu Rožaje-Tutin.

Granični prelaz Vraćenovići na putnom pravcu Nikšić-Bileća je zatvoren za saobraćaj zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji.

Share.

About Author

Leave A Reply