UČENICI PETOG RAZREDA OŠ “RADOMIR MITROVIĆ” POSJETILI OPŠTINU BERANE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Učenici petog razreda Osnovne škole “Radomir Mitrović”, iz matične škole i područnih odjeljenja, sa svojim nastavnicima, posjetili su zgradu Opštine Berane. 

Predsjednik Skupštine opštine Novica Obradović i potpredsjednik Opštine Damjan Ćulafić upoznali su osnovce sa načinom funkcionisanja lokalne uprave i radom lokalnog parlamenta.

Foto: Opština Berane

Osnovci su iskoristili priliku da  postave brojna pitanja i predstavili svoje ideje u cilju poboljšanja kulturno-umjetničkih sadržaja za mlade.

Posjeta je organozovana u okviru predmeta poznavanje društva, kako bi se učenici upoznali sa nadležnostima Opštine, kao i ustanova i preduzeća čiji je osnivač.

Potpredsjednik Ćulafić je poručio učenicima da vrijedno uče, jer obrazovanje predstavlja  ključ uspjeha za svakog mladog čovjeka. On je dodao da će lokalna samouprava, na osnovu konstruktivnih predloga i sugestija osnovaca koji su boravili u posjeti Opštini, sprovesti određene aktivnosti u narednom periodu.

Foto: Opština Berane

Predsjednik SO-e Berane Novica Obradović, u skupštinskoj sali, ugostio je učenike petog razreda, i zajedno sa sekretarom Skupštine Zoranom Jelićem, upoznao ih sa načinom rada loklanog parlamenta i njegovom ulogom u zajednici.

Share.

About Author

Leave A Reply