UČENICI GIMNAZIJE UČESTVOVALI NA PANELU “MOJE VRIJEDNOSTI I VRLINE”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na panelu pod nazivom “Moje vrijednosti i vrline”, koji je održan u Gimnaziji “ Slobodan Škerović” u Podgorici, prisustvovalo je devet učenika beranske Gimnazije “Panto Mališić” i profesor istorije Marko Radojević, koji je bio jedan od panelista.

Panel je održan sa ciljem da se aktualizuje vaspitna uloga škole kroz prepoznavanje i isticanje vrijednosti i vrlina koje su važne u obrazovanju i vaspitanju mladih ljudi. Panelu su, pored predstavnika pomenutih gimnazija, prisustvovali i učenici, nastavnici, stručni saradnici i direktori iz ostalih škola koje su učestvovale u projektu „Moje vrijednosti i vrline“ – Gimnazije „Petar I Petrović Njegoš“ – iz Danilovgrada i Gimnazije „Niko Rolović“ iz Bara.

Profesor beranske Gimnazije Marko Radojević, na panelu je govorio o vannastavnim aktivnostima u školi, izložbama, radio-emisijama koje su relizovali učenici ove škole, zatim o radu Debatnog kluba i svim drugim aktivnostima kroz koje se ističu vrijednosti i vrline, naglasivši da se na taj način priča iz učionica prenosi i na polje vannastavnih aktivnosti, čime se kontinuirano radi na tom segmentu vaspitanja.

Foto: Gimnazija “Panto Mališić”

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply