U PONEDJELJAK DRUGI UPISNI ROK ZA DOKTORSKE STUDIJE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Univerzitet Crne Gore raspisaće u ponedjeljak konkurs za drugi upisni rok za doktorske studije, za studijsku 2020/21. godinu.

“Pravo prijave imaju kandidati koji su stekli diplomu akademskog naziva magistra iz odgovarajuće oblasti nauka/umjetnosti, odnosno akademsku diplomu regulisanih profesija, nakon stečenih najmanje 300 kredita”, kazali su iz UCG

Navodi se da će tekst konkursa biti objavljen na zvaničnom sajtu UCG (www.ucg.ac.me), kao i u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori.

“Zainteresovani kandidati, prijave sa odgovarajućom dokumentacijom, podnosiće studentskim službama organizacionih jedinica UCG”, saopšteno je iz UCG.

Navodi se da se dostavlja ovjerena kopija diplome o stečenom akademskom nazivu magistra iz odgovarajuće oblasti nauka/umjetnosti, odnosno akademska diploma regulisanih profesija, nakon stečenih najmanje 300 kredita.

Potrebno je uvjerenje o položenim ispitima na magistarskom studijskom programu, izvod iz matične knjige rođenih i dokaz o aktivnom znanju jednog svjetskog jezika.

Postupak rangiranja sprovodi Komisija za doktorske studije na organizacionoj jedinici Univerziteta.

Share.

About Author

Leave A Reply