“TROPIKO BEND” I DŽENAN LONČAREVIĆ PONOVO UKRSTILI GLASOVE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon nekoliko godina od više nego uspješne saradnje na duetskoj pjesmi,Tropiko bend i enan Lončarević riješili su da ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu, zajedničku numeru pod nazivom “Sinovi tame”.

Kako je naime, pjesma “Veruj bratu”, koju su poznati muzičari snimili prije sedam godina, postala jedna od najslušanijih u protekloj deceniji, enan i Tropiko nijesu mnogo razmišljali kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet.

“Kad imate tu sreću da u poslu kojim se bavite nađete dobrog prijatelja, pa još sjajnog muzičara, onda sa zadovoljstvom ulazite u zajednički rad, kazao je Sale iz Tropika.

Ni enan ništa manje nije nestrpljiv kada je riječ o sudu publike.

“Mnogo truda, ozbiljnog studijskog rada i ljubavi uloženo je u ovu pjesmu. Nismo je snimili tek tako i reda radi. Zbog toga vjerujem da ćnaša publika i ovog puta znati da nas prepozna, tako da jedva čekam njihovu reakciju”.

Osim Vuka Kostića, koji je u ovom spotu preuzeo rediteljsku palicu i našao se u jednoj od glavnih uloga, u ekranizaciji nove duetske pjesme učestvovao je i sjajni, talentovani glumac Miodrag Dragićević, zvijezda serije “Ubice mog oca”.

Ako je suditi po reakcijama publike i pregledima na Youtube”, Dženan i Tropiko uspeli su, još jednom kroz ovu emotivnu pjesmu praćenu filmskom pričom, da nam pokazu snagu bratske ljubavi i sasvim smo sigurni da je ovo još jedan duet o kome će se pričati. Makar deceniju.

Izvor: Novosti.rs

Share.

About Author

Leave A Reply