TROGODIŠNJI VIKTOR NA SVJETSKOM TAKMIČENJU LJEPOTE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trogodišnji Viktor Uković, biće predstavnik Crne Gore na najprestižnijem dječijem svjetskom takmičenju ljepote „Miss and Mister World”, koje će biti održano u Turskoj.

“Jako smo uzbuđeni zbog Viktorevog učešća na takmičenju u Turskoj. Vjerovali smo u njegov talenat, ali ipak smo bili iznenađeni kada se kvalifikovao za svjetsko takmičenje. To je veliki uspjeh za njega, naročito zato što ima samo tri godine, to ipak prilika da ga cijeli svijet vidi ” kazala je njegova mama Elmaza i dodala da je svoje prve korake u modelingu Viktor napravio sa samo godinu i po dana kao polaznik UMS škole manekenstva.

Ovaj maleni Beranac najmlađi je model modne agencije “Top 3 Models Montenegro”, a ujedno je i jedini predstavnik Crne Gore koji će pokušati da kući donese neku titulu.

“Već se pripremamo za njegov odlazak na takmičenje, koje iziskuje puno truda, ali i finansija. Uz pomoć ljudi dobre volje uspjeli smo da prikupimo dio sredstava, ali se ipak radi o par hiljada eura tako da bi nam dobrodošlo još pomoći. Viktor na ovom takmičenju ne predstavlja samo sebe, već i svoj grad i državu” kazala je ona.

Svjetsko takmičenje ljepote i mode za djecu „Miss and Mister World” biće održano tokom maja u Bodrumu u Turskoj.

Milena Bubanja Obradović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

PROČITAJTE JOŠ:

Share.

About Author

Leave A Reply