TIM “PULE, NANE” OSVOJIO GRADSKI TURNIR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ekipa “Pule, Nane” savladala  je u finalu Tradicionalnog turnira u malom fudbalu “Dani fudbala Berane 2021” tim “SNP-a”, rezultatom 4:1.

Tri gola za najbolji tim turnira postigao je Aleksandar – Aco Bojović, a jednom se u listu strijelaca upisao Vaso Dubak. Jedini strijelac za SNP, pri rezultatu 4:1, bio je Joksimović.

Da bi igrali utakmicu za prvo mjesto, “Pule, Nane” je u polufinalu slavio protiv “Bife Stadiona – Merić komerc” sa 5:0, dok je “SNP” bio bolji od “Pogleda” sa 3:1.

Ekipa “SNP”

Treće mjesto pripalo je ekipi “Bife Stadion – Merić komerc”, koja je poslije penala bila bolja od “Pogleda” 6:4, u regularnom dijelu bilo je 4:4.

Kapiten šampionske ekipe “Pule, Nane” Đuro Milanović, kazao je da je ovo šesti put kako ova ekipa trijumfuje na gradskom turniru, od čega četvrti u nizu.

“U timu imamo i momke koji su nam se priključili iz drugih timova i neki od njih su osvojili više šampionskih pehara. Ekipa je prethodnih godina nosila naziv “Komision Vuk”, ali smo se odlučili da sačuvamo od zaborava mog kuma i našeg druga Naneta Raičevića i legendu našeg stadiona Pula Veljića. U njihovo ime smo odigrali turnir i posvećujemo im ovaj trofej”, izjavio je Milanović.

On je naglasio da je  turnir dosta dobro organizovan, obzirom da je organizator – Sportski centar imao veoma kratak period da ga pripremi, iskazujući nadu da će iduće godine nagradni fond biti veći i da će više ekipa sa strane učestvovati.

“Tokom posljednjih deset dana osvojili smo dva turnira na Polici i u Petnjici, a uz to igramo sve turnire na Sjeveru, u Gusinju, Plavu, Andrijevici, Murini…”, zaključio je Đuro Milanović.

Pehare, diplome i novčane nagrade kapitenima tri najbolje ekipe uručili su predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac, predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović i zamjenik sekretara za sport, kulturu, mlade i saradnju sa NVO Predrag Šćekić.

Na ovogodišnjem izdanju turnira, koji su organizovali Sportski centar i Opština Berane učestvovalo je 15 ekipa.

Ovaj događaj je dio sportskog sadržaja manifestacije „Beransko kulturno ljeto 2021“.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply