“THUNDER FEST” VEČERAS U PARKU PORED LIMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gradski park pored Lima večeras će biti centar dobrog provoda i zabave, mjesto gdje će nakon dvije godine pauze biti održan festival “Thunder fest”.

Na festivalskoj bini pred publikom će se pojaviti lokalni DJ-evi Coa, Savke, Viki, Pasixzer i Tripl Dabl.

Festivalsko veče počinje u 20 časova, i koncepcijski je rezervisano za elektronsku muziku.

Gost Radio Berana bio je multimedijalni umjetnik, koji ima iskustvo nastupanja na najvećem festivalu na sjeveru Crne Gore za mlade – Thunder festu-u, Stefan Rabrenović, poznatiji kao Tripl Dabl.

Nastup na Thunder fest-u iz 2019. godine

Stefan se, osim muzikom, bavi grafičkim dizajnom, snimanjem spotova, izradom murala… Kazao nam je da se ozbiljno pripremio za nastup na Thunder fest-u, te da će svojim setom staviti tačku na ovogodišnje izdanje festivala.

Za publiku u parku pored Lima premijerno će “pustiti” desetak numera na kojima je samostalno radio, a njegov nastup će pratiti zanimljiva vizuelna pratnja koja je takođe njegovih ruku djelo.

On je najavio “šarenolik program”, jer svaki DJ priprema jedinstven set, i uputio poziv sugrađanima da posjete ovaj događaj i uživaju u festivalskoj atmosferi.

Stefan je gostujući na talasima Radio Berana reprodukovao polusatni set, koji je posebno prilagodio za ovu priliku.

Organizator Thunder fest-a je Opština Berane, a festival je dobio podršku od Ministarstva ekonomskog razvoja Crne Gore, Nikšićke pivare, MTEL-a.

Andrija Turčinović

Share.

About Author

Leave A Reply