THUNDER FEST U PETAK VEČE U PARKU PORED LIMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon dvije godine pauze zbog koronavirusa, gradski park pored Lima u Beranama, u petak veče – 22. jula, od 20 sati, biće domaćin najvećeg festivala na sjeveru Crne Gore za mlade – Thunder fest-a.

Učesnici ovogodišnjeg izdanja su gradski di-džejevi Coa, Savke, Viki, Pasixzer i Tripl dabl.

Koncepcijski, noć je rezervisana za elektronsku muziku.

“Posjetioci će imati prilike da uživaju u jednodnevnom muzičko-scenskom događaju, na tematski osmišljenoj bini, u nastupima pet izvođača, a festival će biti organizovan po najvišim produkcijskim standardima”, saopšteno je iz Opštine Berane.

Dodali su da pažljivo odabran program, zanimljiv koncept sa nastupima lokalnih izvođača, kao i činjenica da publika doživljava festival kao priliku da na jednom mjestu tokom jedne večeri, u pravoj festivalskoj atmosferi uživa u nastupima izvođača, pozicionirala je Thunder fest kao jedan od tri najveća festivala u Crnoj Gori.

“Besplatan ulaz, otvoreni šankovi, povoljne cijene hrane i pića, povoljan smještaj u Beranama, kao i sve ono u čemu su su ljubitelji urbanog zvuka prethodnih godina uživali na festivalskim večerima, već izaziva veliku pažnju među potencijalnim posjetiocima”, istakli su Opštine Berane.

Organizator Thunder fest-a je Opština Berane, a festival je dobio podršku od Ministarstva ekonomskog razvoja Crne Gore, Nikšićke pivare, MTEL-a.

Share.

About Author

Leave A Reply