STONOTENISERI/KE NIŽU USPJEHE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Članovi Stonoteniskog kluba „Budim“, Andrej Milošević i Andrea Bajović, osvojili su tri zlatne i dvije srebrne medalje na Pojedinačnom državnom prvenstvu Crne Gore za kadete i kadetkinje, koje je proteklog vikenda, održano u Beranama.

U muškoj pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Andrej Milošević, dok je bronzani bio njegov klupski drugar Dušan Peković.

Andrea Bajović je, u pojedinačkoj konkurenciji kod žena, osvojila prvo mjesto ispred Suzane Milošević (Budim) na drugom i Ksenije Praščević (Budimlja) i Martine Ostojić (Budim), koje su podijelile treće mjesto.

U muškom dublu prvo mjesto pripalo je Milošu Rahoviću (Spin) i Jakši Krivokapiću (Novi). Drugoplasirani su bili Andrej Milošević i Dušan Peković iz Budima, dok su na trećem mjestu završili Milan Praščević (Budimlja) i Vladimir Baričević (Jedinstvo).

Ksenija Praščević (Budimlja) i Martina Ostojić (Budim) osvojile su zlato u konkurenciji ženskih dublova. Drugoplasirane su bile Andrea Bajović i Suzana Milošević iz Budima, a bronzane Milica Čukić i Anastasija Golubić, članice Ivangrada.

U mix dublu najbolji su bili Andrej Milošević i Andrea Bajović iz Budima. Srebro su osvojili njihovi klupski drugovi Dušan Peković i Martina Ostojić, dok su bronzani bili Anastasija Golubić (Ivangrad) i Vladimir Baričević (Jedinstvo).

Na takmičenju, koje je održano u maloj sali beranskog Sportskog centra, učetvovalo je 28 kadeta i 24 kadetkinje.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply