SKUPŠTINA CG DONIRALA 5.000 EURA BERANSKOJ OPŠTOJ BOLNICI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Herojstvo i plemenitost naših zdravstvenih radnika, pokazano u ovim teškim i izazovnim vremenima, na najbolji način oslikavaju neprolazne tradicionalne crnogorske vrijednosti, kazao je predsjednik Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić

On je juče posjetio beransku Opštu bolnicu i ovoj zdravstvenoj ustanovi uručio donaciju parlamenta u vrijednosti od 5.000 eura, koju je najviši zakonodavni i predstavnički dom građana opredijelio u cilju doprinosa borbi njenih zdravstvenih radnika sa koronavirusom.

Bečić je, kako je saopšteno iz Skupštine, izrazio poštovanje prema zaposlenima u Opštoj bolnici u Beranama zbog nesebične i požrtvovane borbe sa opakom bolešću.

Foto: Skupština Crne Gore

Rekao je kako je Skupština spremna da zajedno sa Vladom i resornim ministarstvom zajednički radi na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada svih zaposlenih u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Direktor Opšte bolnice Budimir Dabetić je, dodaju iz Skupštine, izrazio zadovoljstvo povodom posjete Bečića i zahvalio na donaciji koja predstavlja značajan podstrek zaposlenima u toj ustanovi. On je upoznao predsjednika Skupštine sa rezultatima njihovog rada i izazovima sa kojima se suočava ova institucija.

Sastanku su prisustvovali i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Veljo Čađenović, načelnik infektivnog odjeljenja Milovan Živković, načelnik radiologije Denis Kalač, načelnik anesteziologije Milosav Miladinović, infektolog Lidija Kljajić, i ginekolog Rajko Karličić.

Share.

About Author

Leave A Reply