SKRILL ILI NETELLER? UPLATI I ČEKA TE POKLON

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pokloni! To je ono zbog čega čekamo Novu godinu, a Meridian kladionica je mjesto na kojem  možeš već sada da kreneš sa otvaranjem svojih novogodišnjih poklona!

Kao i svake godine Meridian je prva kladionica koja je riješila da obraduje svoje igrače pred praznike! Već dvije nedelje Meridian svakodnevno dijeli poklone, a ti  imaš priliku da u narednih nekoliko nedelja svaki dan iskoristiš neku od sjajnih promocija.

Skrill ili Neteller? Izbor je tvoj, poklon Meridianov

Uplati minimum 5€ na svoj meridianbet.me račun i čeka te poklon

Svake srijede poklanjamo:

​5 x 5€ bonusa

5 x 25 besplatnih spinova

Odlična stvar kod Skrill računa je što nudi veliku fleksibilnost kad su u pitanju mogućnosti uplate. Tako na račun možeš uplatiti preko kreditnih ili debitnih kartica – VISA, VISA Electron, Mastercard. Osim toga račun možeš dopuniti preko bankovnog transfera iz tvoje banke, ali i preko Bitcoina, paysafecard vaučera  ili paysafecard računa. Prednost plaćanja Netellerom je momentalna realizacija uplata. Uplaćeni novac (depozit) ti je istog trenutka na raspolaganju.

Ali opcija za uplatu ima još puno! Možeš uplatiti putem banke, pošte ili u kladionici.  Depozit možeš uplatiti i putem Paysafe Gold vaučera, a pritom dobijaš i bonus na svaku uplatu. Pratimo svetske trendove pa ti je tako dostupna i uplata putem e-bankinga. Naravno na svaku uplatu imaš i bonus.

U Meridianu te još čeka i Festival novogodišnjih nagrada: Osvoji Sony PS4 i praznične bonuse!

Zato, uplati depozit  i uživaj u pogodnostima koje dobijaš uz baš svaki način uplate.

Share.

About Author

Leave A Reply