Šćekić podnio krivičnu prijavu protiv portala “Udar”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Predsjednik opštine Berane i potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Dragoslav Šćekić podnio je krivičnu prijavu Specijalnom tužilastvu zbog, kako je kazao, lažnih informacija koje je iznio portal “Udar” u cilju diskreditacije njegove porodice i njega lično i zatražio da se utvrdi ko stoji iza ovog novoformiranog portala.


Šćekić je kandidat za poslanika na koalicionoj listi Za budućnost Crne Gore. Portal Udar, na kojem se ne može pronaći impresum, u dva navrata se bavio privatnim životom Dragoslava Šćekića, kao i mnogih drugih opozicionih lidera.

“Režim je u strahu od neminovnog gubitka vlasti potpuno izgubio svaki kompas, zbog čega je počeo sa prljavom kampanjom i formiranjem bolesnih portala, preko kojih plasira lažne informacije. Međutim, ako su spremni da udaraju na crkvu i Boga, zašto onda ne bi udarali na ljude i porodice, ali im to neće pomoći na predstojećim izborima. Potpuno su devastirali Crnu Goru u moralnom i u ekonomskom smislu, tako da će 30. avgusta Crna Gora ipak pokazati da je jača od kriminalne okupacije i nemorala” – saopštio je Šćekić. 

Prema njegovim riječima “oni koji su podijelili narod i proizveli mržnju ne biraju sredstva, pa i na porodice udaraju, ali neka izvole, čast je jača od nečasti, sve što imaju istinito i argumentovano neka iznesu”.

“Dosta su ih glasali nezaposleni i oni koji jedva preživljavaju da bi oni primali plate od 8 hiljada eura. Dosta su na uštrb svojih porodica glasali za one koji već posjeduju 3 ili 4 stana, ali im je i to malo, pa im je Vlada dala naše pare da kupe još po jedan. Očekuju da ih glasaju mladi ljudi kako bi njihova djeca vozila auta od stotinu hiljada eura i nosila garderobu vrijednu desetine hiljada. Ne prolaze im više pomoći od 50 i 100 eura kako bi ih glasali, dok za sebe uzimaju milione od narodnog novca” – tvrdi Šćekić.

On dodaje da su prezadužili državu, tako da dug iznosi skoro 90% bruto društvenog proizvoda, pa prljavom kampanjom pokušavaju prikriti katastrofalnu ekonomsku situaciju u koju su doveli državu i narod.

“I sve im je to malo, nego hoće da otimaju i rasprodaju crkvenu imovinu. Svjesni gubitka izbora, u svojoj bahatosti, počeli su sa formiranjem bolesnih i kriminalnih portala, kako bi preko njih iznosili nabrutalnije laži. Očekujem da tužilaštvo i policija u najkraćem roku otkriju ko su naručioci ovakvih prljavih tekstova i ko stoji iza portala Udar, makar jednakom brzinom kao kada su hapsili administratore stranica na društvenim mrežama preko kojih je kritikovana vlast. Narod traži pravdu i jednakost pred zakonom. Na izborima 30. avgusta pobijediće pravda i poštenje, ljubav i sloga. Pobijediće časna Crne Gora sa listom Za budućnost Crne Gore! Ne damo svetinje!”, – stoji u saopštenju za javnost predsjednika opštine Berane i potpredsjednika SNP Crne Gore, Dragoslava Šćekića.

T.S.

Share.

About Author

Leave A Reply