ŠĆEKIĆ KOD PREMIJERA POVODOM DANA OPŠTINE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković primio je povodom predstojećeg Dana opštine Berane predsjednika opštine Dragoslava Šćekića sa saradnicima.

Kako je saopšteno iz PR službe Vlade, čestitajući građanima, odbornicima u Skupštini opštine i rukovodstvu Berana Dan opštine, Marković je iskazao zadovoljstvo saradnjom sa tom opštinom na razvojnim i drugim projektima.

“Ne pravimo razlike od opštine do opštine u zavisnosti od toga ko je gdje na vlasti. Posvećeni smo razvoju i valorizaciji resursa, pogotovo Sjevernog regiona, sa ciljem boljeg života i višeg standarda građana. To je zajednički cilj”, rekao je premijer.

Kako se navodi, Marković je iznio spremnost Vlade da razmotri zahtjev Opštine Berane za podršku u finalizaciji važnog projekta unapređenja vodosnabdijevanja i izgradnje kanalizacione mreže i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Ocijenjeno je da razvojni projekti koji se izvode u cijelom Sjevernom regionu doprinose boljoj perspektivi pogotovo mladih sa ciljem smanjenja migracija i otvaranja novih randih mjesta, dodaje se u saopštenju.

Na sastanku je dogovoreno da u narednom razdoblju intenziviraju kontakte sa ciljem realizacije razvojnih projekata prije svega gradnje mosta Park – Donje Luge i otvaranja biznis zone.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednik Opštine Berane Rade Kljajić i direktor Agencije za izgradnju i razvoj Miro Vešović.

Share.

About Author

Leave A Reply