SARADNJA OPŠTINE BERANE I ARHITEKTONSKOG FAKULTETA UCG

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Podgorici su, na sastanku, kom su prisustvovale sekretarka Sekretarijata za privredu, razvoj i investicije, Maja Đurišić, savjetnica za upravljanje projektima, Rada Barjaktarović i dekanka Arhitektonskog fakulteta prof. dr Svetlana Perović, prezentovane aktivnosti koje obje strane sprovode u svojim institucijama.

Razgovarano je o mogućim oblicima saradnje kroz konkretne predloge, kao što su apliciranje na zajedničkim projektima i njihovom praćenju i realizaciji, organizovanje zajedničkih konferencija, radionica, tribina i sličnih manifestacija od javnog značaja, aktivnosti u realizaciji programa i projekata u procesu razvoja i unapređenja prostornih vrijednosti, naročito u oblasti zaštite i promocije prirodnog i graditeljskog nasljeđa i aktivnosti u realizaciji studentske prakse u toku studijske godine u cilju unapređenja kvaliteta nastave na Arhitektonskom fakultetu u Podgorici.

Sastanku je prethodilo potpisivanje Memoranduma o saradnji između Opštine Berane i Arhitektonskog fakulteta u Podgorici  koji su potpisali predsjednik opštine Vuko Todorović i dekanka prof dr Svetlana Perović.

Share.

About Author

Leave A Reply