RASPISAN KONKURS ZA NAGRADU “21. JUL”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Žiriju za dodjelu Nagrade “21. jul“ u 2018. godini, predlozi za to opštinsko priznanje, mogu se dostavljati do 1. jula ove godine.

Nagrada “21. jul“,  povodom Dana Opštine Berane dodjeljuje se kao poseban oblik priznanja za najbolje ostvarene rezultate u svim oblastima rada i stvaralaštva koji su od izuzetnog značaja za razvoj opštine Berane.

Nagrada se dodjeljuje pravnim licima, grupi građana i pojedincima sa teritorije opštine Berane za ostvarene rezultate u poslednjoj godini, a u izuzetnim slučajevima za postignute rezultate u dužem stvaralačkom periodu. Nagrada se može dodijeliti i posthumno.

To najveće opštinsko priznanje može da se dodijeli i pojedincima koji ne žive na teritoriji opštine Berane, ako njihova ostvarenja imaju poseban značaj za našu Opštinu.

Pravo predlaganja kandidata za Nagradu imaju preduzeća, ustanove, udruženja, grupe građana, pojedinci i drugi subjekti sa prebivalištem, odnosno, sjedištem u Beranama.

Predlozi za Nagradu se dostavljaju u pisanoj formi, sa obrazloženjem i dokumentacijom, na osnovu koje se može ocijeniti vrijednost ostvarenih rezultata koji se predlažu za Nagradu.

Predlozi se dostavljaju Skupštini opštine Berane, odnosno, Žiriju za dodjelu Nagrade “21. jul“.

Integralni tekst poziva koji je Žiri uputio možete čuti svakog dana na talasima Radija Berane.

Share.

About Author

Leave A Reply