PRAVOSLAVNA NOVA GODINA DOČEKANA KONCERTOM NA OTVORENOM (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veliki broj građana Berana i gostiju iz susjednih gradova Pravoslavnu novu godinu dočekao je u glavnoj ulici, uz nezaboravan vatromet i koncert popularnih izvođača, Ace Živanovića i Akija i Extreme benda.

“Atmosferu su na početku večeri zagrijali, popularnim hitovima domaće muzike, Aki i Extreme bend kojima se na sceni pridružila i mlada pjevačica iz Beograda Dijana Mojsilović. Nakon njih nastupio je pjevač Aca Živanović sa pratećim bendom koji je u glavoj ulici napravio pravu novogodišnju žurku na otvorenom”, saopštili su iz Biroa za odnose sa javnošću Opštine Berane.

Kako ističu, posjetioci su se tradicionalno dobro proveli iako je temperatura bila ispod nule. U prvim minutima poslije ponoći upriličen je vatromet koji je oduševio sve  koji su prisustvovali koncertu.

Novu godinu po julijanskom kalendaru Beranci su slavili i u kafićima, restoranima i hotelima gdje je provod trajao do ranih jutarnjih sati.

Tradicionalni doček Pravoslavne nove godine na otvorenom organizovala je Turistička organizacija, pod pokroviteljstvom Opštine Berane.

Share.

About Author

Leave A Reply