POTPREDSJEDNIK ĆULAFIĆ POSJETIO ŠKOLU U BUDIMLJI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Potpredsjednik Opštine Berane Damjan Ćulafić posjetio je juče područno odjeljenje Osnovne škole “Radomir Mitrović” u Budimlji.

U razgovoru sa direktorom škole Aleksandrom Vujovićem i nastavnim kadrom razgovarao je o unapređenju uslova objekta područnog odjeljenja, kako bi mališani iz Budimlje svoje nastavne aktivnosti obavljali u kvalitetnijem okruženju.

Podsjećanja radi, osnovci iz Budimlje posjetili su Opštinu Berane u novembru prošle godine, i tom prilikom pozvali predstavnike lokalne samouprave da ih obiđu.

Direktor Vujović kazao je da je škola iz sopstenih sredstva, ali i uz pomoć fizičkih lica, uspjela da zamijeni veći dio stolarije, a da kao prioritet u budućem periodu predstavlja sanacija školskog toaleta.

Potredsjednik Ćulafić rekao je da će lokalna samouprava, u saradnji sa Mjesnom zajednicom, shodno svojim mogućnostima, pomoći školi kako bi se sproveli prioritetni radovi, a time omogućio normalan boravak djece u ovoj školskoj ustanovi.

Sastanku su prisustvovali i sekretar Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti Miloš Raković i šefica PR Biroa Irina Zečević.

Share.

About Author

Leave A Reply