POLAZNICI DNEVNOG CENTRA I DANICA ĐURIŠIĆ NAJBOLJE OSLIKALI LJUBAV

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grupni rad korisnika Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju osvojio je prvu nagradu na likovnom konkursu “Oslikajmo ljubav”, dok je u mlađoj konkurenciji ta nagrada pripala Danici Đurišić polaznici JPU “Radmila Nedić”.

Na konkurs koji je objavila NVO “Kult” u oviru projekta “Oslikajmo ljubav” pristiglo je preko 1500 dječijih radova, a dva prvonagrađena iz našeg grada naći će se na godišnjem kalendaru Generalnog sponzora projekta firme JUB Crna Gora za 2019. godinu.

“Na ovaj konkurs poslali smo više radova korisnika Dnevnog centra, ali je rad koji su uradili Dabetić Aleksandar, Radenović Marija, Babović Mihailo i Asanović Lazar osvojio prvu nagradu, i ono što nas posebno raduje je činjenica da je žiri ovaj rad proglasio za jedan od najboljih u tako velikoj konkurenciji. Moram da se pohvalim da ovo nije prvi put da naša djeca osvajaju nagrade na raznim takmičenjima”, kazala je Slobodanka Nana Rmuš iz Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Na završnoj manifestaciji uručene su nagradi i ostalim nagrađenim učesnicima, polaznicima vrtića u Beranama, među kojima su Tajla Adrović, Milja Šćekić, Tamara Radunović, Bogdan Jelić, Hena Krasnić, Nada Mirković i Ivona Tomašević.

U zabavnom dijelu programa učestvovale su ritmičke grupe i solisti iz vrtića, a izvođenjem poznatih dječijih pjesama u rock aranžmanu prisutne su zabavljali Aleksandra i Bobo Spasojević.

 

NVO ” Kult” ovaj  projekat realizovala je uz  podršku  Ministarstva prosvjete i Zavoda za školstvo, a pored Berana učestvovala su djeca iz Budve, Nikšića,Herceg Novog, Pljevalja i Cetinja.

 

Share.

About Author

Leave A Reply