POJAČAN INTENZITET SAOBRAĆAJA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Intenzitet saobraćaja  je umjeren do pojačan  u većem dijelu zemlje. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmjenjen režim saobraćaja zbog čega je pored pažljivije vožnje neophodno i poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje.

Privremeno se dana 02.07.2019  godine  godine zbog izvodjenja radova na zavrsnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistarskog puta M 2.4 dionica Ulcinj- Krute doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 00.00 do 06.00 sati. 

 Do 02.07.2019. godine zbog polaganja završnog habajućeg sloja asfalta na regionalnom putu Krstac-raskrsnica za Lovcen doći će do totalne obustave saobraćaja u terminu od 11.00 do 16.00 sati.

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela- Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta saobraćaj se na mjestima izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično uz povremene obustave saobraćaja ne duže od 10 minuta.

Na magistralnom putu M-21 Barski most- Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo polje- Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. 

 Do 12.07.2019. godine zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova na regionalnom putu R-20 dionica Stjenice- Trpezi doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Share.

About Author

Leave A Reply