POČINJE PETA MOTORIJADA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Peti Moto – skup u organizaciji Moto – kluba “Sokolovi” počinje danas na platou kod Hotela Berane, a ljubitelji dvotočkaša uživaće u druženju do 14. jula.

Prema riječima člana ovog Moto – kluba Marka Popovića, ovogodišnja Motorijada nudi neke novine, od kojih je najbitnija promjena lokacije.

“Prethodne četiri godine Moto – skup se održavao u krugu Fabrike celuloze, a ove godine smo promijenili lokaciju kako bismo manifestaciju približili građanima i uticali na odziv. Nadamo se da će lokacija koja je bliža gradu doprinijeti da ljudi dođu u što većem broju, a imali smo namjeru i da pojačamo dnevne aktivnosti pa ćemo na plaži kod Hotela Berane postaviti dnevni šank, a posjetioci će imati priliku da danas uživaju u muzici koju će za njih birati DJ”, kazao je Popović.

Gepostet von Sokolovi Moto Klub Berane am Sonntag, 30. Juni 2019

Pored dnevnih žurki, posjetioci Motorijade uživaće u večernjim koncertima, a ove godine specijalni gost je beogradski kantautor Dejan Cukić, čiji koncert počinje večeras u 20 časova.

Večeras će na bini svirati Dejan Cukić i beogradski sastav Supermensi. Ova grupa  će nastupiti i sjutra veče zajedno sa Ivanom i grupom Gang”, kazao je Popović.

On očekuje  da će i ove godine posjeta biti dobra jer je Berane već postalo prepoznatljiva destinacija za ljubitelje motora i dobre zabave.

Tradicionalna vožnja bajkera kroz Berane planirana je za sjutra u 17 časova, a organizatori se nadaju da će ih vremenske prilike poslužiti i da kiša neće pokvariti dobro raspoloženje gostiju na ovom, već tradicionalnom, Moto – skupu.

Mirka Dević

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply