POČINJE JAVNA RASPRAVA O NACRTU STRATEGIJE RAZVOJA SPORTA U OPŠTINI BERANE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Javna rasprava o Nacrtu Strategija razvoja sporta u opštini Berane 2019-2021 biće održana u periodu od 7. do 21. juna.

Prva rasprva je na programu u utorak, 11. juna, a pravo učešća imaju sportske organizacije (sportski klubovi, opštinski sportski savezi, školska društva, sportsko-rekreativna društva).

U srijedu, 12. juna, javna rasprava je predviđena za predstavnike mjesnih zajednica i građane, a dan kasnije za političke i druge zainteresovane organizacije.

Na posljednjoj javnoj raspravi u petak, 14. juna, učešće mogu uzeti predstavnici nevladinih organizacija.

Javne rasprave, čiji je organizator Sekretarijat za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO, biće održane u Maloj sali Opštine Berane, od 13 časova i 30 minuta do 15 časova.

Uvid u materijal može se izvršiti u kancelariji resornog sekretarijata, koja se nalazi na Gradskom stadionu, svakog radnog dana u periodu od 12 do 14 časova, tokom trajanja javne rasprave.

„Sve primjedbe, predloge i sugestije zainteresovani mogu dostaviti u pisanom obliku prilikom učešća na samoj javnoj raspravi, elektronskim putem na mejl adresu sport@berane.co.me, kao i putem pošte na adresu Opština Berane, Sekretarijat za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO za izradu Nacrta Strategije razvoja sporta u opštini Berane 2019-2021, IV Crnogorske brigade broj. 1, do 21.06.2019. godine“, stoji u Javnom pozivu koji je objavio Sekretarijat za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO.

Share.

About Author

Leave A Reply