OTVORENA AMBULANTA ZA FIZIOTERAPIJU U SPORTSKOJ DVORANI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
U Sportskoj dvorani nedavno je otvorena ambulanta u kojoj se pružaju usluge masaža i vježbi. U ambulanti ordiniraju fizioterapeuti Aleksandra Milić i Aleksa Marsenić, koji sportistima i građanima, na stručan način, pružaju tretmane relaks, refleks, medicisinske i terapeutske masaže, kao i vježbe kod različitih povreda i deformiteta.  

Aleksandra Milić je kazala da se masaže i vježbe zainteresovanima pružaju svakog radnog dana, u terminu od osam do 15 časova, po vrlo povoljnim cijenama.

„Cijene svi vrsta masaža u trajanju od pola sata su sedam eura, sat vremena je 12 eura, dok je za pola sata vježbi potrebno izdvojiti pet eura. Usluge se zakazuju na broj telefona: 051-233-980, radnim danima u periodu od devet do 14 časova, a tretman treba zakazati dan unaprijed“, dodala je Aleksandra.

Aleksa Marsenić je istakao da je ambulanta otvorena za pružanje različitih usluga masaži i vježbi prije svega sportistima, kao i ostalim građanima Berana.

Foto: Sportski centar Berane

„Vježbe se rade kod različitih povreda i deformiteta, a masaže za relaksaciju i pomoć kod povreda. Vršimo relaks, refleks, medicisinsku i terapeutsku masažu, sve u dogovoru sa pacijentima i po potrebi, jer se različite masaže rade za različite povrede ili oboljenja. Takođe, radimo vježbe kod različitih povreda i deformiteta, koji mogu biti urođeni ili su nastali vremenom“, naglasio je Aleksa.

Oni su kazali da su u toku pregovori sa sportskim kolektivima u vezi sa pružanjem usluga u ambalanti, dok su sportisti izrazili zadovoljstvo zbog otvoranja ambulante tog tipa.

Milić je istakla da građanima ih, na prvom mjestu, preporučuju cijene koje su pristupačne,  kao i to što rade fizioterapeuti sa završenom školom, koji se dobro snalaze u svom poslu i  imaju radno iskustvo.

„Mentalitet ljudi kod nas je takav da smatraju da se masaže i vježbe rade samo radi reda i relaksacije. Naprotiv, masaže i vježbe su mnogo korisne i mogu da koriguju dosta deformiteta i odstrane kalcifikate kao što su mliječne kisjeline i toksini, što relaksira i opušta mišić. Vježbe mogu da isprave razlilite deformitete, tako da su preporučljive, zdrave i dosta jačaju mišić“, kazao je Marsenić.

Fizioterapeutkinja Milić preporučila je građanima da se što više kreću, jer je fizička aktivnost preduslov za zdravo vođenje života. Ona dodaje da je potrebno regulisati ishranu i što manje unositi brzu i nezdravu hranu.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply