OGNJEN MARSENIĆ DRŽAVNI REKORDER NA 60m(video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Državni pionirski rekord u atletici na 60 m još jednom je oborio atletičar kluba “Lim” Ognjen Marsenić, koji je ovu dužinu na Međunarodnom atletskom mitingu u Osijeku istrčao za 7,33.

“Bila je jaka konkurencija, neki takmičari su čak bili i stariji od mene. Uspio sam da oborim ovaj rekord, ali želja mi je da napredujem i nastavim da treniram, kako bi oborio državni rekord na 60 m na otvorenom” kazao je Marsenić za Radio Berane.

Ognjen Marsenić (2004), novi pionirski rekorder Crne Gore u dvorani na 60m-7.50s

Gepostet von Zoran Jojic am Sonntag, 20. Januar 2019

Trener, Zoran Jojić, šaljivo je rekao da je Marsenić pokvario njihove planove, jer su planirali da zimsku sezonu završe rezultatom ispod 7,40 u ovoj disciplini.

“Naš cilj je bio da ove godine završimo zimsku sezonu ispod 7,40, a on je već istrčao 7,33. Godina nam je dobro krenula, već na samom početku na takmičenjima u Beogradu i Novom Sadu, istrčao je 7,61. Na takmičenju u Osijeku je poboljšao rezultat i uspio je da obori rekord. Nećemo se bazirati samo na 60 metara, ići ćemo na to da obori pionirski rekord na 200 u zatvorenom na Otvorenom prvanstvu Srbije za mlađe juniore” dodao je Jojić.

Na takmičenju u Hrvatskoj učestvovale su atletičarke Maša Bubanja, koja je oborila lični rekord na 60 m i Nevena Dobrašinović, koja je pored toga oborila svoj rekord u skoku u dalj.

“Sve troje postiglo je zaista dobre rezultate.Treniramo na otvorenom cijelu zimu, pripremao se uprkos vremenskim prilikama. Sa ovom generacijom možemo biti vrlo zadovoljni” dodao je on.

Iza svakog uspjeha je puno odricanja i posvećenosti, ali kako Marsenić kaže, samo tako mogu se postići dobri rezultati.

“Treninzi su prilično teški i naporni, najviše se spremamo pred takmičenja kako bi ostvarili što bolje rezultate. Pored treninga imam obaveze i u školi, važno je napraviti ravnotežu da bi se sve moglo postići i uskladiti obaveze u školi i treninge” dodao je on.

Narednog vikenda atletičare očekuje takmičenja u Srbiji gdje će nastojati da ostvare zacrtane ciljeve, a poslije toga idu na zasluženi sedmodnevni odmor.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply