OFK “BERANE” IGRAO PROTIV VOJVODINE, SJUTRA SA CRVENOM ZVEZDOM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Petlići i pioniri OFK „Berane“ su na turneji po Srbiji, gdje imaju priliku da „ukrste koplja“ sa vršnjacima novosadske Vojvodine i beogradske Crvene zvezde.

Ekspedicija, koju predvode treneri Marko Lalević, Radosav Bulić i Boban Aković, zajedno sa sportskim direktorom Sašom Rmušom, u četvrtak je otputovala u Novi Sad. 

Tamo su naši petlići i pioniri odigrali utakmice sa „Vošom“. Mlađi dječaci su poraženi rezultatom (3:0), dok je pionirska selekcija uspjela da postigne gol u porazu (4:1).

Rezultat je zasigurno bio u drugom planu, znajući da Vojvodina, kao i Crvena zvezda, ima jednu od najboljih škola fudbala na našim prostorima.

Talentovani fudbaleri iz Berana bliže su se upoznali sa istorijom FK „Vojvodina“, a treneri sa načinom rada i organizacijom ovog trofejnog srpskog kluba.

Tokom boravka u Novom Sadu, obišli su Fudbalski centar „Vujadin Boškov“, muzej FK „Vojvodina“, stadion „Karađorđe“ i Petrovaradinsku tvrđavu.

Dok su naši mladi sugrađani koračali po „zelenom tepihu“ stadiona Karađorđe, na atletskoj stazi je trenirala proslavljena srpska atletičarka Ivana Španović, sa kojom su napravili zajedničku fotografiju.

„Djeca su oduševljena gostovanjem u Novom Sadu i posjetom FK „Vojvodina“, gdje su ih dočekali direktor omladinske škole Duško Grujić, i trener prve ekipe Nenad Lalatović. Na utakmicama protiv pionira i petlića FK „Vojvodina“ naši fudbaleri pružili su jak otpor i pored poraza predstavili se u dobrom svjetlu. Za odlično organizovano gostovanje naše djece najzaslužniji je Milan Čabrić i ovom prilikom mu se zahvaljujemo na gostoprimstvu“, kazao je sportski direktor OFK „Berane“ Saša Rmuš.

Kruna višednevnog boravka u Srbiji biće dueli koje će sjutra, u Beogradu, naši talentovani fudbaleri odigrati protiv Crvene zvezde. To će im, svakako, biti posebno iskustvo koje će pamtiti do sljedećeg susreta sa nekim od velikana evropskog i svjetskog fudbala.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply