OFK “BERANE” I “BUDUĆNOST” U FINALU KUPA CRNE GORE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pioniri OFK “Berane” igraće u finalu Kupa Crne Gore sa ekipom Budućnosti. Utakmica između pobjednika kupa Sjeverne i Centralne regije biće odigrana sjutra, u 18 časova i 30 minuta, na Kampu FSCG u Podgorici.  

Isti rivali sastaće se, 8. juna, u finalu Prvenstva Crne Gore.

Trener OFK “Berane” Marko Lalević kazao je da je “Budućnost” favorit, ali i da njegov tim ima šansu da dođe barem do jednog od ova dva trofeja.

“Budućnost je najveći klub u Crnoj Gori i svi talenti dolaze kod njih. Zadovoljan sam što su na kraju sezone, bez obzira na ishod meča, naša i ekipa Budućnosti najbolje u Crnoj Gori za ovaj uzrast, što je za nas izuzetan uspjeh”, istakao je Lalević.

On je dodao da pred ovaj meč imaju malih kadrovskih problema jer je nekoliko igrača je bolesno, dok je jedan povrijeđen.

“U ovoj utakmici “Budućnost” nema prednost ni u jednom segmentu fudbalske igre, osim da imaju više igrača 2003. godišta, za razliku od naše ekipe koja u prvih 11 ima četiri mlađa igrača koja ne zaostaju za igračima Budućnosti. Snaga i klupa mogu nam predstavljati problem, obzirom da je čine mlađi igrači”, rekao je Lalević.

Trener Beranaca je naglasio da se ne plaše nikoga i da sa igračima koje imaju na raspolaganju mogu da pobijede svaku ekipu u Crnoj Gori.

Podsjećamo, pionirski sastav OFK „Berane“ je osvajač duple krune – Kupa i titule prvaka Sjeverne fudbalske regije, čime je odbranio prošlogodišnje osvajanje oba trofeja u Sjevernoj fudbalskoj regiji, pa su pioniri tog kluba potvrdili izuzetno kvalitetan i stručan rad trenera sa mlađim kategorijama.

Share.

About Author

Leave A Reply