OFK “BERANE” FINALISTA KUPA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pioniri Omladinskog fudbalskog kluba “Berane” finalisti su Kupa sjeverne regije. Oni će za trofej sa “Sjevernom zvijezdom” igrati sjutra, u 16 časova i 30 minuta, na pomoćnom terenu.

Trener OFK “Berane” Marko Lalević kazao je da je ova utakmica izuzetno važna za njih i da očekuje pobjedu.

„U prvenstvu smo savladali “Sjevernu zvijezdu” rezultatom 5:0, ali sjutra očekujem mnogo teži meč, jer utakmice u kupu donose dosta neizvjesnosti“, istakao je Lalević.

On je rekao da će za ovu utakmicu ekipa biti kompletna, što odavno nije bio slučaj, zbog neigranja fudbalera koji su imali obaveze prema reprezentaciji.

„Biće promjena u ekipi u odnosu na poslednju utakmicu u prvenstvu, koju smo odigrali u Rožajama, a na kojoj su se pojedini igrači loše pokazali. Ko god bude izašao na teren sigurno će dati svoj maksimum“, naglasio je Lalević.

Beranska ekipa utakmicu u Rožajama završila je rezultatom 1:1, što im je jedini remi u sezoni.

Pioniri ovog kluba Đorđe Magdelinić i Dimitrije Šekularac kazali su da im je cilj da u sledeću utakmicu uđu maksimalno spremni i na taj način ostvare pobjedu za svoj klub.

OFK “Berane”, prethodne sezone, osvojio je titulu prvaka i Kup Sjeverne regije, dok su na državnom nivou  osvojili drugo mjesto u Kupu i igrali utakmice za prvaka države u prvenstvu.

„Za desetak dana igraćemo sa ekipom Sedmice iz Bijelog Polja, iako nam okolnosti budu išle na ruku, sigurno ćemo odbraniti tutulu prvaka Sjeverne regije“, najavio je Lalević.

On je dodao da pioniri ovog kluba se trude da odbrane duplo krunu, što mnogima na ovim prostorima nije uspjelo.

Ekipa OFK „Berane“ prva je na tabeli i najbližem rivalu bježi sedam bodova.

Share.

About Author

Leave A Reply