NOVI CIKLUS “BRIŽNE PORODICE” TRAJAĆE TRI MJESECA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prijavljivanje za novi ciklus  programa „Brižne porodice“  u beranskom Domu zdravlja  koji je namijenjem  roditeljima djece od 2 do 9 godina završava se sjutra.

 „Novi ciklus započinjemo od 5 .okobra sa već 8 prijavljenih učesnika  a sigurno će biti i više, jer prijavljivanje i dalje traje. Programa se sastoji od 12 sesija, koje se izvode grupno, u određenim slučajevima individualno. Cilj nam je da promovišemo praksu pozitivnog roditeljstva  kako bi naše polaznice ostvarile  dobru interakciju sa djecom, uticale i smanjile problematično ponašanje djece kazala je u emisiji “Abeceda zdravlja“, psihološkinja u Domu zdravlja Berane Snežana Vukajlović .

U emisiji  Abeceda zdravlja ,možete poslušati  šta je  sve na ovu temu govorila psihološkinja Vukajlović,takođe, na koji način funkcioniše internistička ambulanta koja je u beranskom Domu zdravlja počela sa radom 18 .septembra, a najavljujemo i lijepo druženje roditelja i djece sa ljekarima Instituta za Javno zdravlje i lokalnih domova zdravlja.

U pitanju je porodični karavan koji će ove subote boraviti u našem gradu.

Emisiju možete poslušati:

Autorka emisije: Tamara Babović

Share.

About Author

Leave A Reply