NINSA PRIPREMA PJESMU SA POZNATIM REPEROM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Producent i reper Ninsa nedavno je objavio numere „Gas do daske“ i „Da da da“, a uskoro će snimiti pjesmu sa poznatim srpskim reperom, čije ime čuva u tajnosti.

Ovaj Beranac nastanjen u Njujorku ima dosta planova i nada se će mu trenutna situacija kod nas i u svijetu dozvoliti da ih realizuje.

“Ubrzo spremam pjesmu sa poznatim srpskim reperom na kojoj radimo zajedno i mogu reći da od nje imam velika očekivanja. Ime tog repera za sada neću otkrivati, jer će to biti iznenađenje”, zagonetan je bio Ninsa.

Osvrnuo se na debitantske singlove „Gas do daske“ i „Da da da“ i kaže da je veoma zadovoljan postignutim uspjehom. “Gas do daske” za dvije nedjelje ima preko 60.000 pregleda na YouTube-u, dok je “Da da da” za četiri mjeseca preslušana 40.000 puta.

“Moja očekivanja su takva da sam zadovoljan brojem pregleda, mada mislim da uvijek može više. S’ obzirom da sam novi u ovome baš sam zadovoljan”, otkrio je ovaj 22-godišnjak.

Na pitanje – kojem pravcu pripadaju ove numere, odgovorio je da je ovo nešto sasvim novo.

“Sve sam nekako spojio u jedno, gradim svoj stil i pravac koji trenutno pratim”.

Ninsa / Foto: Gezim Mavrić

Ninsa je za obje pjesme napisao tekst, uradio muziku i aranžmane, dok miks i master potpisuje Mašo Kujević.

Pjesme imaju snimljene prateće video spotove – prvi je sniman u Brooklyn-u i u njemu se pojavljuje crnogorski model Nina.

“Ideja za oba spota je bila moja, a u realizaciji mi je pomogao Gezim Mavrić iz Crne Gore. Drugi spot je snimljen na ulicama Manhattan-a i Queens-a. U njemu se pojavljuju djevojke iz Bronx-a, koje se profesionalno bave modelingom”.

Ovaj reper i producent otkrio je da se muzikom bavim od svoje desete godine, kada je prvi put nastupio na Međunarodnom dječijem festivalu “Zlatna pahulja” u Rožajama. Poslije toga, 2013. godine, učestvovao je na takmičenju “Beranska Lira”, na kojem je osvojio nagradu publike.

“Osim muzike volim da se bavim i video produkcijom, mada muzika ima prioritet”, istakao je on i dodao da nema uzore ali voli da sluša Rastu i Cobija.

Foto: Gezim Mavrić

Kazao nam je da prati rad beranskih repera – Kimija, Zvidve i Sharingana i veoma mu je drago što Berane ima takvu mladu muzičku scenu.

“Mladima bih poručio da se bave muzikom, jer je po mom mišljenju muzika smisao zivota”, zaključio je Ninsa u intervjuu za portal Radija Berane.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply