MOSI: STONOTENISERI SE OKITILI SREBROM, STONOTENISERKE BRONZOM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nastupe vrijedne medalja na 56. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama – MOSI “Sokolac 2019” imali su stonoteniseri i stonoteniserke Berana.

U muškoj konkurenciji srebro su osvojili Irfan Čekić, Bojan Cubović, Nikola Dobrašinović i Veljko Đurković. Oni su u grupi maksimalnim rezultatom, bez izgubljenog seta, savladali Priboj, Sokolac i Čajniče.

U razigravanju za plasman od prvog do trećeg mjesta pobijelili su Foču sa (4:0), a pretrpjeli tijesan poraz od Bijelog Polja (4:3).

Ženska ekipa u sastavu Saša Vuletić, Suzana Milošević, Jovana Račić, Martina Ostojić i Marija Guberinić, okitila se bronzanom medaljom.

Beranke su trijumfovale u grupi protiv Priboja (4:0), dok su poražene od Foče sa 4:1. One su u susretu za treće mjesto slavile protiv Nove Varoši (4:1).

Trener i član ženske ekipe na MOSI, Saša Vuletić, kazala je da danas počinje Evropsko prvenstvo za kadete i juniore u Češkoj, koje će trajati do 17. jula.

“Za reprezentaciju Crne Gore na tom prvenstvu igraće tri juniorke iz Budima – Ivona Petrić, Andrea Bajović (mlađa kadetkinja) i Marija Dubak. Za juniore će se takmičiti mlađi kadet Andrej Milošević i Alan Jašarović“, dodala je Saša.

U sportskoj ekspediciji Crne Gore, koja je otputovala za Češku, pet od šest takmičara/ki je iz Berana, odnosno STK “Budim“.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply