MOSI: RUKOMETAŠI ČETVRTI, GOL IH DIJELIO OD MEDALJE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na 56. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama (MOSI) „Sokolac 2019“, koje će danas svečano biti zatvorene u gradu u srcu Romanije, rukometaši Berane osvojili su četvrto mjesto zabilježivši četiri pobjede i samo jedan poraz.

Beranci su u grupi bili bolji od od Požege (29:21) i Sokoca (24:19), a poraženi su od Prijepolja (13:8). U razigravanju za četvrto mjesto savladali su Bijelo Polje (30:22) i Pljevlja službenim rezultatom 10:0.

Trener beranske ekipe Milan – Miki Novović, posebno se osvrnuo na utakmicu protiv Bijelog Polja i kazao da su taj meč odigrali jako dobro i da je prvo poluvrijeme bilo koliko – toliko neizvjesno, ali da je kvalitet na kraju presudio.

„Konačni plasman nije toliko loš, obzirom da se nijesmo puno spremali za ovo takmičenje. Nadam se da ćemo iduće godine proći bolje i napraviti korak više. Ove godine ostaje žal za medaljom, jer nas je samo jedan gol dijelio od borbe za prvo mjesto. Naša najveća greška je što nijesmo trijumfovali u utakmici protiv Prijepolja, ali moram naglasiti da nijesmo igrali dva poluvremena po 25, već po 15 minuta. Mi smo računali na puno vrijeme, gdje bi sigurno zbog naše spremnosti stigli taj rezulltat ili čak pobijedili”, naglasio je Novović.

Boje Berana na 56. Mosi “Sokolac 2019” čiji je slogan bio „Pokaži se ko si, pobijedi na MOSI” branili su Nemanja Popović, Danilo Došljak, Filip Babović, Nikola Čukić, Nemanja Marsenić, Filip Marsenić, Luka Došljak, Eris Adrović, Amel Šuntić i Đorđe Folić, a sa klupe pored Novovića predvodio ih je i Velibor Obradović.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply