MOSI: FUTSALERI IGRAJU ZA ZLATO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ekipa Berana u malom fudbalu, drugu godinu zaredom, igraće u finalu Međuopštinskih omladinskih sportskih igara (MOSI), nakon što je u polufinalu savladala Plužine sa 2:0.

Vojo Bojović i Ivan Asanović postigli su golove, koji su Berance odveli u borbu za prvo mjesto protiv ekipe Pljevalja. Finale je na programu sjutra, u 18 časova.

Na ovom takmičenju naš tim krasi dobra odbrana bez primljenog gola i efikasan napad, koji je postigao 15 golova.

Igrač Berana, Đuro Milanović, kazao je da im cilj da ove godine naprave korak više u odnosu na prethodnu i dođu do zlatne medalje.

“Igrali smo u najjačoj grupi, u kojoj smo ubjedljivo savladali Novu Varoš, Požegu i Srebrenicu. Danas smo odigrali dobru utakmicu i došli do pozitivnog rezultata. Uzdajemo se u svoj kvalitet i daćemo najviše što možemo da odigramo kao i u dosadašnjim utakmicama, kako bi ovu prestižnu titulu donijeli svom gradu”, kazao je Milanović.

Berane u malom fudbalu predstavljaju Igor Asanović, Miloš Radunović, Nemanja Novović, Ivan Asanović, Vojislav Bojović, Lazar Ćulafić, Đuro Milanović, Miljan Lutovac, Nikola Ćojbašić, Bojan Jokanović i Rajko Dabetić.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply